10 Sebab Anda Mesti Buat Bisnes Cenderahati

Tahukah anda, bisnes cenderahati sangat mudah dilakukan kerana tidak melibatkan modal besar. Seorang usahawan yang bernama Azhar Azman telah menjalankan bisnes cenderahati sejak 10 tahun yang lepas. Berkat usaha dan kesabaran beliau dalam menuntut ilmu membuatkan beliau berjaya hasilkan income yang konsisten 4 hingga 5 angka setiap bulan.

Tuan Azhar Azman pernah berjanji pada dirinya, sekirannya beliau berjaya dalam bisnes cenderahati tersebut, beliau akan berkongsi ilmu beliau kepada orang lain untuk sama-sama berjaya. Beliau ada menulis satu laporan dalam format PDF untuk yang berminat nak belajar. Laporan itu adalah PERCUMA. Anda juga akan dijemput untuk join ke dalam group tertutup di Facebook setelah anda download laporan itu.

Antara 10 sebab mengapa perlu buat bisnes cenderahati ialah:-

1. Keuntungan 300% Hingga 500% Bagi Setiap Tempahan
Syarikat- syarikat besar akan berbelanja sebanyak RM6000-RM10000 setahun untuk produk
cenderahati. Kos sebenar untuk tempahan tu hanya 1/3 sahaja. (Untung lumayan)

2. Tak Perlu Modal Besar & Tak Perlu Beli Mesin    Dengan kaedah outsearching, orang lain yang akan siapkan tempahan-tempahan pelanggan. Nak
tahu details, anda perlu join ke group tertutup di facebook. (Free je nak join group tu)

3. Tak Perlu Sewa Kedai & Pejabat.
Anda tak perlu risau untuk tanggung kos sewa kedai, bil elektrik dan lain-lain.

4. Tak Perlu Pandai Design & Teknikal
Kebiasaanya pelanggan yang akan bagi softcopy design dan logo semasa membuat tempahan.

5. Beratus Produk Yang HOT
Antara produk yang selalu ditempah adalah seperti dalam gambar berikut:-

 6. Bisnes ni 100% Tiada Risiko Kerugian

Ya, anda tak perlu risau barang tak terjual kerana anda tak beli mesin dan peralatan malah stok
pun anda tak simpan.

 

Sumber : http://babab.net/artikel/10-sebab-anda-mesti-buat-bisnes-cenderahati.html

You may also like...

7 Responses

  1. Like says:

    Like!! Thank you for publishing this awesome article.

  2. Likely I am likely to save your blog post. 🙂

  3. My family every time say that I am wasting my time here at web, however I know I am getting familiarity every day by reading thes nice articles or reviews.

  4. mobile home insurance quotes home insurance quote home insurance quote [url=https://homeinsurancequote.us.com]aaa homeowners insurance california[/url]

  5. online car insurance cheapest auto insurance tulsa car insurance quote online [url=https://insurance.us.org]online car insurance[/url]

  6. auto and home insurance quotes mobile home insurance quotes aarp home insurance quote [url=https://homeinsurancequote.us.com]home insurance quote[/url]

  7. Payday says:

    payday lender loan form check loans [url=https://paydaylenders.us.com]payday lender[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *